Tel: Etten-Leur (+31) 076 - 5015853     Zundert (+31) 076 - 5973375     E-mail: info@desnep.nl     Privacyverklaring
Banden landbouw

Personenwagens | Bedrijfswagens | Landbouw | Industrie | Motoren
Ook in deze sector staat “Binnen zonder afspraak en klaar terwijl u wacht” bij ons hoog in het vaandel. Wij willen dat u zo snel mogelijk door kunt met uw werk. Bij bv. een lekke band gaan wij na een perfecte beoordeling de band koud of warm repareren. Onze mensen hebben een opleiding gehad voor warmvulcanisatie. Warmvulcanisatie aan de band wordt dus ook binnen ons bedrijf uitgevoerd. Voor u heeft dat als voordeel dat er geen banden vroegtijdig worden afgevoerd, en wij de reparatie altijd onder garantie kunnen leveren wat voor u bedrijfszekerheid betekent. Met het gediplomeerd team en onze voorraad kunnen wij u verzekeren van minimaal tijdsverlies.
Ook voor deskundig advies kunt u altijd bij ons terecht. Insporen, spoorbreedte, vrijhoogte en bodemverdichting zijn voor ons dagelijks werk. Samen met onze uitgebreide technische informatie van alle bekende bandenmerken kunnen wij direct de juiste keuze voor u maken. U heeft de keuze om naar een van onze vestigingen te komen of wij komen naar u toe.

Bij het vernieuwen van banden betaalt een eenmanszaak, maatschap of een groot loonbedrijf nooit te veel. Dit dankzij onze concurrende all-in prijzen die gelden met bijbehorende service en kwaliteit.

Duizend woorden zegt u niets; wij willen ons graag bewijzen in de praktijk. Dat wij nakomen wat we beloven, kunt u als klant natuurlijk het beste beoordelen.

Diverse referenties zullen er niet om liegen omdat deze uit de transportwereld komen, maw. lage kostprijs van banden is voor ons heel gewoon.

Enkele van onze partners:
Bkt | Firestone | Vredestein |

Realisation and hosting by Whoosh.be