Tel: Etten-Leur (+31) 076 - 5015853     Zundert (+31) 076 - 5973375     E-mail: info@desnep.nl     Privacyverklaring
Banden industrie

Personenwagens | Bedrijfswagens | Landbouw | Industrie | Motoren
De afwisseling in deze tak is enorm. Luchtbanden, volrubber en massieve banden. Eendelige, tweedelige of meerdelige wielen. Anti-lek dus preventief tegen gaan van lekke banden of banden vullen met compounds rijdend als luchtbanden of als volrubberbanden m.a.w. dus nooit meer een lekke band! Banden van een steekwagen met een diameter van 20 cm. tot en met banden van een groot grondverzet met diameters van 2 meter komen dagelijks voor in onze werkplaats. Binnen deze bedrijfstak zijn ook categorie banden waar urenkostprijs en specifiek gebruik als zijnde bv. witte banden de boventoon voeren.
Zoals voor al onze werkzaamheden geldt ook hier “binnen zonder afspraak, klaar terwijl u wacht” want in de industrie is tijd; geld. Veel klanten kiezen ook voor de unieke mogelijkheid om met ruilwielen te werken gemonteerd op het huisadres. Uiteraard geen oude, vieze, geroeste wielen, maar kwaliteit dus indien nodig worden de wielen netjes gespoten en als nieuw gemonteerd met behulp van onze mobiele bandenservice.

De ontwikkeling binnen ons bedrijf is ook op dit vlak up to date. Wij hopen u een duidelijke uiteenzetting te hebben gedaan van de mogelijkheden. Mocht u vragen hebben dan staan wij u uiteraard graag te woord. Verder zal ons bedrijf alles in het werk stellen om naar uw tevredenheid te handelen.

Realisation and hosting by Whoosh.be